пʼятницю, 19 червня 2020 р.


В рамках ОБЛАСНОГО ТИЖНЯ МОЛОДІЖНОЇ КНИГИ
Новокаховська юнацька бібліотека планувала літературно -музичний вечір до ювілею з Дня народження АНАТОЛІЯ ІВАНОВИЧА КИЧИНСЬКОГО поета-краєзнавця, пісняра, члена Національної спілки письменників України, Лауреата літературних премій ім. Павла Усенка, Бориса Нечерди та Національної премії України ім. Т. Г.Шевченка. Нагородженого медаллю "Незалежність України" Міжнародною Академією Рейтингових Технологій "Золота фортуна".
Творчий вечір під назвою"ПОЕЗІЯ БЕЗ СЛІВ-ЯК ВОГНИЩЕ БЕЗ ДИМУ"(А. Кичинський), мріяли провести в читальному залі за участю студентів, юних музикантів та творчих людей, які добре знайомі з поетом, художником А. Кичинським.
Життя внесло свої корективи і в обмежених можливостях самоізоляції, спілкування на карантині, організували книжкову виставку поета, поспілкувалися в Онлайн технологіях і все ж, надіємося, що цей вечір відбудеться в юнацькій.
А поезія Анатолія Івановича "За течією" стверджує наші надії:
"-Куди нас ці води несуть?
-До суті.
-А де вона суть?
-На березі вічності, друже, де наша продовжиться путь.




-Чи скоро той берег?
-Авжеж.
-Цікаво, який він?
-Без меж.
-А суть його можна збагнути?
-Ступивши на нього, збагнеш.."
Новокаховці добре знають поета Анатолія Кичинського завдяки його активності, на запрошення Анатолія Обельця, народного майстра,він відвідав заходи в Центральній бібліотеці, побував на зустрічах з учнями майже усіх учбових закладів, картинній галереї ім. А. Гавдзинського, на обласному фестивалі "Відкрий свою книгу", який проводився в нашому місті, був членом журі підсумкового конкурсі -пам'яті Анатолія Бахути "Смарагдове місто".
Творча громадськість міста бажає зустрічі уже з художником Анатолієм Кичинським. Доречі, обкладинка авторських вибраних поезій "Небажаний свідок", що вийшла у світ серією "Третє тисячоліття: українська поезія", художньо оформлена саме Анатолієм Івановичем. Маю цю збірку з авторським підписом поета і художника.
Бібліотекарі Нової Каховки приєднуються до поздоровлень поета Кичинського з нагоди його ювілею і щиро бажаємо Вам, шановний Анатолію Івановичу, творцю прекрасного, подальших успіхів на творчій ниві! Нехай втілюються у життя найважливіші Ваші мрії, нехай радує Ваша творчість людей, а гармонія і краса, творима Вами, заповнюють наші серця в ім'я миру, злагоди і надії!
Провідний бібліотекар
Марія Федотова.

Немає коментарів:

Дописати коментар