четвер, 18 червня 2020 р.


Щорічно, починаючи з 1977 по всьому світу 18 травня проходить Міжнародний день музеїв. Відкрийте для себе заходи які організовані до Міжнародного дня музеїв на мапі з сайту Міжнародного дня музеїв Цей день є приводом для підвищення обізнаності про те наскільки музеї є важливими у розвитку суспільства. Консультативний комітет ІСОМ організовує тему цієї події, що, враховує велику кількість країн. Це свято триває день, вихідні, тиждень або навіть місяць. Від Америки до Океанії, включаючи Африку, Європу та Азію - цей міжнародний захід підтвердив свою популярність. Останні роки, Міжнародний день музеїв переживає високе розширення у майже 30000 музеях у більш ніж в 120 країнах.

Щирі вітання з Міжнародним Днем музеїв!
До звичайного туристичного маршруту сімейної відпустки обов'язково додайте пізнавальне дозвілля- мистецькі шедеври, архіологічні раритети, рідкісні антикварні колекції, дива техніки та неймовірні екскурсії. Таке історичне і культурне багатство можна побачити лише у найдивовижніших сховищах - музеях, картинних галереях.
Запрошуємо до Новокаховської юнацької бібліотеки (після карантину) на книжкову виставку "Історія життя в скарбах музеїв світу", приурочену Міжнародному Дню музеїв. У нас ви зможете пізнати частину краєзнавства, читаючи : "Кам'яні вишиванки Нової Каховки", "120 раритетів Херсонського краєзнавчого Музею", "Олексій Шовкуненко та його учні" про Народного художника України, лауреата Державної премії ім.Тараса Шевченка, який жив, творив і навчав своїх учнів в Херсоні.
Провідний бібліотекар Марія Федотова.

Книжкова тематична полиця в читальному залі Новокаховської бібліотеки.




Немає коментарів:

Дописати коментар