пʼятницю, 25 червня 2021 р.

 

     НЕХАЙ ЖИВЕ ОДВІЧНО НАША МОЛОДЬ :БІБЛІОМІКС

Юність людини є прекрасна розкішна весна, час діяльності і кипіння сил; вона буває один раз в житті і ніколи більше не повертається.
                              В. Бєлінський

 

На літню пору припадає молодіжне свято України   - День молоді, яке відзначається  щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року N 323/94 «Про День молоді». Крім того, існує ще й Міжнародний день молоді, заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй. Святкується він 12 серпня, починаючи з 1999 року за ініціативою учасників Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді.

В читальному залі  юнацького сектору Новокаховської  міської бібліотеки для дітей та юнацтва зібралися молоді люди на бібліомікс "Нехай живе одвічно наша молодь" і за чашкою кави поділилися враженнями свого юного шкільного  життя,  мрій, прагнень і  вподобань. Бібліотекарі підготували тематичний бібліографічний огляд, до якого включили різноманітні бібліотечні документи:  книги,   періодичні видання, плакати, запропонувала прочитати  українську і світову літературу,  використовувати ідеї авторів книжок в повсякденних справах, які стоять на їхньому шляху.


 



Провідний бібліотекар    Марія Федотова.



 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар