вівторок, 1 червня 2021 р.

 

                «Любов – найкращий засіб виховання!»

            книжкова міні виставка в  юнацькому читальному залі

    І в дитинство, ніби в теплі краї
                      Летить душа, їй там тепло завжди.

                                (Костенко Ліна Василівна)...

                        

День захисту дітей - щасливе та безтурботне свято. 
Турбуючись про долю дітей усього світу у листопаді 1949 року у столиці Франції Парижі, рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок і було засноване  міжнародне свято – День захисту дітей!

Бібліотекарі  Юнацького сектору  Новокаховської бібліотеки для дітей та юнацтва організували книжкову виставку  «Любов – найкращий засіб виховання!», куди ввійшли книги класиків педагогіки:Махатма Ганді, Януша  Корчака, Василя Сухомлинського, Антона Макаренко та інших..



 Розділі «Хто я в цьому світі?» заповнили статті про «Безмежну любов», «Великі дитячі мрії»,»Пошук репетитора», «Дитячі міні-садочки», « Родинну гіперопіку»,з часописів:«Діана», «Жінка»,»Наталі»,з газети «!000 секретів». Молодь, що відвідує бібліотеку зацікавилися виставкою, долучились до читання, вподобали збірник  «Херсонщина це: територія, де відпочинок оздоровлює». 

Запрошуємо до бібліотеки    дітей , юнацтво і їх батьків  – літо, читання, оздоровлення почалося!

За висловом  відомого лікаря  хірурга, анатома і педагога Миколи Пирогова: «Книга – це суспільство.  Хороша книга, як  хороше суспільство. Просвіщає  облагороджує  почуття  і звичаї»

Наповнюйте себе в інтелектуальному і духовному плані. Дослідження показують, що постійна стимуляція мозку, чим є читання, чим більше ви читаєте, тим більш змістовно і вишукано ви говорите, збільшуєте впевненість в собі, поліпшуєте пам'ять, розвиваєте аналітичні здібності.

Провідний бібліотекар   Марія Федотова.

Немає коментарів:

Дописати коментар