пʼятницю, 19 лютого 2021 р.

 

Патріотична година «Небесні герої земних прагнень» .

                                               Небесна Сотня – то в серцях вогонь.

Він гаряче палав за Україну…                                             За чисті душі, що злетіли в небо,

Небесній Сотні шана й молитви.




Члени літературно-музичного клубу «Натхнення»  зібралися в читальному залі юнацького сектору дитячо-юнацької бібліотеки, щоб згадати морозні дні 18-21 лютого 2014 року, коли в кривавій бійні зійшлися протестувальники і правоохоронці. Від напруги закипала в жилах кров, коли в ім’я віри і правди один за одним падали від куль майданівці, аби прорости в наших серцях червоними квітами пам’яті про Небесну Сотню.

Бібліотекарі приготували тематичну поличку  «20.02. День пам'яті Героїв Небесної Сотні», ознайомили молодь з  цією історичною подією.

 

Молодь стверджувала, що герої Небесної Сотні назавжди змінили нашу Україну і самих українців, підняли наш національний і патріотичний дух.

 Саме завдяки Майдану наша держава довела всьому світові гідність, мужність і тверду волю українців до справедливості. Кожен здійснив особистий подвиг – віддав найцінніше – своє життя заради нової України.

Від кожного з нас залежить, в який бік хитнуться терези долі України. Тому, кладімо часточку свого серця, своєї душі, своїх умінь на бік правди і світла.

Зі сторінок Інтернету підготувала

 провідний бібліотекар Марія Федотова.

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар