вівторок, 20 квітня 2021 р.

Презентація книжкової  виставки 

«Мрій, читай, юність!».

«Книга – вчитель без плати та подяки. Кожну мить                               вона дарує тобі одкровення мудрості» 

А. Навої

В рамках Тижня молодіжної книги бібліотекарі юнацького сектору презентували цікаву книжкову виставку  «Мрій, читай, Юність!».







Взявши таку тему, бібліотекарі намагалися допомогти молоді у вирішенні деяких проблем, а саме: навчання та дозвілля. Виставка складається з трьох поличок і розділів – «Українська сучасність» , «Світова класика» і «Премія Еспресо. Вибір читачів 2020»  Крім книг, на виставці представлена  Подяка «Всеукраїнського демократичного форуму»  міській юнацькій бібліотеці м. Нова Каховка «За участь в якості партнера книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів». Саме юнацтво,  активні читачі нашої бібліотеки  читали нові видання  і вибирали книги-переможці  Премії , заповнюючи анкети та висловлюючи свої вподобання.

Гребіник Олександра і Ліза Багірова , гортаючи цікаві видання  книг, відчули  бажання  читати, спостерігати, римувати, бо кожна маленька і велика книжка це – джерело інформації, невичерпна краса кожного героя, якого хочеться наслідувати і повторити в його неповторності..

Такі заходи з книгами дають можливість  спілкуванню з  читачами, вислухати  їх думки, дізнатися їх  мрії, прагнення, вподобання. Виставка дає простір для творчого мислення, пошуку шляху  особистого вдосконалення. Гортаючи нові видання  книг, виникає бажання  читати, спостерігати, римувати.

Завітайте до юнацького сектору Новокаховської  бібліотеки для дітей та юнацтва, познайомтеся з новими виданнями на книжковій виставці "Мрій, читай, Юність!"

«Заняття з книгами – юність живлять, старість звеселяють, щастя прикрашають, в нещасті надають притулок і розраду, вдома радують, поза домом – не заважають…»  Марк Тулій Цицерон


Провідний бібліотекар  Марія Федотова.


Немає коментарів:

Дописати коментар