четвер, 16 грудня 2021 р.

 

Книжкові подарунки  в

Національний тиждень читання.

                І знову у мандри запрошують книги...

                                            В далекі часи, в дивовижні країни.
                                            Відкриються вам таємниці великі,
                                             Знайдете у книгах  безцінні перлини.

 Національний тиждень читання – це загальнонаціональне свято, що об'єднує навколо читання читачів, письменників, бібліотекарів, видавців і книгарів по всій країні.  Хай читачів в Україні стає більше з кожним днем!

Гасло Національного тижня читання: «Знайди свою книжку!». 

Юнацький сектор Новокаховської бібліотеки для дітей та юнацтва  подарували шкільній бібліотеці Ліцею «Спектр» Новокаховської міської ради книги, вручивши їх завідувачці  бібліотекою Наталії Василівні Верішко.  Книги  поезій, щоденника, спогадів  "Ні шагу назад" і "Я за Україну", нашого земляка, молодого Херсонського поета Романа Набєгова, який загинув в Іловайську в  серпні 2014 року. Вчителі і учні читали  патріотичні, ліричні поезії Романа.







Бібліотекарі юнацького сектору Новокаховської бібліотеки для дітей та юнацтва отримали чудовий книжковий подарунок  - «Коронація слова : науково-довідкове видання на відзначення 20-річчя Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» 2000-2020. Видання складається з систематизованої інформації: біографічних довідок про лауреатів премії, перелік їхніх творів і цитати з інтерв’ю.






Провідний бібліотекар Марія Федотова







Немає коментарів:

Дописати коментар