вівторок, 17 серпня 2021 р.

 

Презентація ювілейної книжкової виставки

до 30-річчя Незалежності України

«Незалежна Україна  з надією на майбутнє».

 

Україна моя починається

Там де доля моя усміхається,

І як небо, як даль солов’їна,

Не кінчається Україна!

                   Петро Осадчук









День Незалежності України – найголовніше свято держави. І в цьому році напередодні 30-ліття Державного Прапора України та  30-ліття Дня  Незалежності України юнацький сектор Новокаховської  міської бібліотеки для дітей та юнацтва долучилися до міських заходів, присвячених великому державному святу і запросили на презентацію книжкової ювілейної виставки  молодь, членів літературно - музичного клубу «Натхнення». 

На початку презентації провідний бібліотекар М.М.Федотова нагадала присутнім про історію боротьби за  незалежність: події, факти, особистості  які назавжди увійшли в історію України. Розповіла про підрозділи виставки: «Я Україна-Мати хочу весь народ об’єднати»,«Історія незалежності України», «Молодь! Ваші справи на благо України!». Книжкова виставка  містить фотодокументальні, літературні, творчі та художні твори, присвячені історії формування української державності, боротьбі українського народу за незалежність своєї держави. Молодь зацікавилася представленими  цікавими  та пізнавальними книгами  по історії, сьогоденню країни та про символи нашої Батьківщини.

Бути українцем – значить пишатися своєю країною. Українці пишаються тим, що будують незалежну державу і духовно «повертаються» у родину народів Європи, виконуючи заповітну мрію багатьох поколінь українських патріотів.

Провідний бібліотекар  Марія Федотова

Немає коментарів:

Дописати коментар