четвер, 5 березня 2020 р.


   2020 РІК ОГОЛОШЕНО ВСЕСВІТНІМ РОКОМ БІБЛІЇ

Свята Біблія релігійна книга для тих, хто вірить в Християнство. Вона складається з безлічі інформації та інструкцій з усіх аспектів життя; такі як любов, ненависть, шлюб, розлучення, боротьба, прийняття рішення, спонукання, час, рішення задач, як земля була сформована, і багато інших речей.
                  Нову заповідь Я вам даю: Любіть один одного! Як Я вас                                        полюбив, так любіть один одного й ви!
                                                                                  Євангеліє від Іоанна 13:34
                Люби близьких
                       Улюблені, коли Бог полюбив нас, то і ми повинні любити                                    один одного. Бога ніхто ніколи не бачив: якщо ми любимо                                один одного, то Бог у нас перебуває, а любов Його в нас.



  У Музеї Біблії в Вашингтоні 16 вересня 2019 року відбулася зустріч християнських лідерів з більш ніж 34 країн, щоб оголосити 2020 рік “Всесвітнім роком Біблії”. Це перша в своєму роді євангельська ініціатива, схвалена також Папою Римським Франциском. Мета такої глобальної ініціативи – відновити цінність Святого Письма в традиційно християнських культурах, де діти все більше зростають без впливу Євангелія або біблійного світогляду. Подібне ніколи раніше не проводилося в глобальному масштабі. Ініціатива покликана показати і зміцнити цінності Слова Божого для всіх людей, вона закликає покласти край біблійній бідності, коли перекладу Святого Письма немає для народів, які розмовляють на більш ніж 1600 мовах.
В Новокаховській юнацькій бібліотеці зібралися члени літературно-музичного клубу «Натхнення» та гості з  метою ближче познайомитися, більше дізнатися про Біблію, її структуру та зміст, формувати усвідомлення важливості Біблії  як Слова Божого для особистого життя кожної людини. 
Обговорювали 10  Заповідей,  листали сторінки Божого Слова, читали розділи Біблії,  яка складається із 66 книг, зміст яких має єдину думку, вказує на те, що один Дух вдохновив написання і складання всього цього зібрання книг. Вона несе на собі відбиток Автора і являється Святим Писанням в унікальному і неповторимому змісті.  Біблія – це Слово Боже в тому змісті, в якому не є решта книг в світі на всі питання людей про Бога. Біблія – не розповідь про старання людей знати Бога, а скоріше розповідь про виявлення Бога Себе людству. Це особиста розповідь Бога про Його відношення з людьми, Його одкровення про Себе людству.

Провідний бібліотекар    Марія Федотова

Немає коментарів:

Дописати коментар