понеділок, 2 вересня 2019 р.


Своє майбутнє - зміну молоду благословляє Україна.

З усіх скарбів знання найцінніше, тому що воно  не може бути ні вкраденим, ні загубленим, ані знищеним. 
                                        ( Народна мудрість)

В День знань 1-2 вересня    в юнацькій бібліотеці  відбувся День відкритих дверей під гаслом «Своє майбутнє - зміну молоду благословляє Україна». Цей світлий захід відбувся з метою розповісти  учням про  традиції святкування Дня знань в різних країнах світу,  виховувати любов до власних традицій і повагу до звичаїв представників інших націй, товариськість і згуртованість,  повагу одне до одного, до своїх вчителів, батьків, до старшого покоління .

На цю зустріч бібліотекарі запросили  учнів ЗОШ №4 з класним керівником Ларисою Іванівною Коваленко. В читальному залі бібліотеки  учні ознайомилися з книжковими виставками, коротким оглядом історії міста, 


новинками літератури, що надійшли до бібліотеки. Молодь  зачитала народні приказки і вислови щодо науки, знань та ролі книги в процесі розвитку інтелекту. Запропонували  зануритися в атмосферу таємничості та загадковості, у книжковий світ нечуваного та негаданого. До послуг юнацтва – книги з історії, фантастики, пригод, життєвих  перипетій,, першого кохання у віршах та прозі.

Провідний бібліотекар Марія Федотова.









Немає коментарів:

Дописати коментар