пʼятницю, 19 квітня 2019 р.


           ЕКСПРЕС-ОГЛЯД «ПЕРІОДИЧНИЙ ФАРВАТЕР"

Періодичні видання, які формує Новокаховська юнацька бібліотека для задоволення інформаційних потреб користувачів, відображають оперативну інформацію про наукові досягнення в різних сферах діяльності. Тому  бібліотека завдячує своїм спонсорам за фінансову підтримку і можливість мати розкішну періодику. Експрес-гляд періодичних видань в рамках Тижня молодіжної книги-2019 року відбувся в  читальному залі бібліотеки. Бібліотекарі запросили  студентів НВПУ (директор В.Л.Гарькавий) з метою довести важливість  читання газет та журналів, щоб навчитися мислити, оцінювати дійсність, життя в суспільстві; ознайомити з каталогом газетних та журнальних видань в Україні, правилами передплати періодичних видань.
Бібліотека отримує щомісяця журнали: «Бурда», «Діана», »Дім, сад, город», «Жінка», «Країна знань», «Натали», газети: «Говорить Нова Каховка», «Наша Батьківщина» «Днепровский проспект», «Ключи», «Нова Каховка»,  «Літературна Україна», «1000 секретов», «Українське слово», ""Час".


По кожному виданню було надано детальну інформацію, можливість використовувати  її практично -  сприяння розбудови держави, трактовка земельного кодексу, поради садоводам, огородникам, взаємовідносини в родині,  сімейні господарські поради, нові розробки в бізнесі, економіці, мода,  технології обробки тканин, пошиву сучасних  молодіжних моделей.
  Присутні  студенти та викладачі уважно прослухали повідомлення. Ставили багато запитань стосовно нових видань. Наприкінці заходу Світлана  Новосьолова запропонувала тісно співпрацювати з бібліотекою, користуватися запропонованою періодикою, тому що на даний момент саме вона несе новітню інформацію, також,  представила виставку з новими газетами та журналами.
Підготувала провідний бібліотекар Марія Федотова


Немає коментарів:

Дописати коментар