четвер, 18 квітня 2019 р.


           ТИЖДЕНЬ МОЛОДІЖНОЇ КНИГИ -2019

В Новокаховській юнацькій бібліотеці розпочався  щорічний Тиждень молодіжної книги, започаткований  Департаментом культури, туризму та курортів Херсонської обласної адміністрації і Херсонської обласної бібліотеки  для юнацтва імені Бориса Лавреньова з 17  по 24 квітня. Тиждень приурочений до Всесвітнього дня книги та авторського права, а Тижневі заходи проводяться в бібліотеках області і  спрямовані популяризації читання в молодіжному середовищі та створення позитивного іміджу  бібліотек.

В нашій бібліотеці Тиждень стартував з книжкової виставки «Обери свій жанр» де були запропоновані  читачам філософські, психологічні, пригодницькі авантюрні, фентезі, комічні  та інші твори.







 На  бібліознайомство з «Поетичною спадщиною молодого міста» до читального залу юнацької бібліотеки запросили учнів гімназії  (Оксана Миколаївна Атаманчук - класний керівник), ознайомили зі збірками Новокаховських  поетів, презентували  їх книги, що були подаровані бібліотеці авторами з  підписами – поезія надихає і мотивує! Молоді люди глибше пізнали творчість поетів міста: .А. Бахути, В.Смолій,О.Гунько, О.Левчук, В.Дарибогова, С.Григоренко, Т.Пустової. Переживали гарні емоції радощів, натхнення, здивування, викликані читанням поетичних рядків, забажали взяти поетичні збірки для глибшого вивчення краєзнавчої поезії, для навичок виразного читання поетичних творів, для милування красою поетичного слова. 
Тиждень молодіжного читання продовжується!  Раді будемо зустрічі з вами, шановні читачі в Новокаховській юнацькій бібліотеці!
Підготувала провідний бібліотекар Марія Федотова.

Немає коментарів:

Дописати коментар