понеділок, 19 червня 2017 р.

Молодіжна територія.


    "Відкрий свою книгу" - так називається обласний фестиваль молодіжного читання, що мандрує Херсонщиною. І ось, цього року, Нова Каховка радо вітала учасників та гостей VII фестивалю.

    Цікавою та змістовною була програма для творчої молоді Херсонщини. Юні таланти прийняли участь у "Літературній альтанці" та "Літературному квесті". Обдаровну молодь Нової Каховки представляли учасники клубу "Натхнення", який діє при юнацькій бібліотеці.

    Отже, першою локацією юних літераторів був молодіжний майданчик "Літературна альтанка". Бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва Юлія Майстренко та Галина Таворська зробили все, аби молодь показала свої літературні здібності, весело та з користю провела час. Хлопці та дівчата із задоволенням спілкувались між собою, читали свої вірші, співали пісні. Звичайно ж бібліотекарі, скориставшись нагодою, перевірили й читацький рівень учасників, запропонувавши ім вікторину  на знання літературних героїв. Але основним завданням молодих поетів було написання експромту від імені трави. Із творчим завданням талановита молодь справилась блискуче. Друге місце з поміж 15 учасників у конкурсі експромтів посіла Марія Єщенко, яка зараз очолює клуб "Натхнення". 

    Задоволені собою та невимушеною атмосферою фестивалю молоді люди відправились на концерт, після якого на них чекала наступна молодіжна локація.

Немає коментарів:

Дописати коментар