понеділок, 31 серпня 2020 р.

                                       Памятаємо,   вшановуємо.                                                                  «Смерть варта того, щоб жити, 

                                                    А любов варта того, щоб чекати»                 

                                                                                Віктор Цой « Легенда» 

В Україні 29 серпня відзначили День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Таку пам’ятну дату встановив президент України Володимир Зеленський, з метою гідного вшанування їхньої пам’яті .

В серпні 2014 року в Києві святкували  парадом військ з бойовою технікою, урочистим маршем  з нагоди  офіційного свята  Дня Незалежності України, а «мужні неймовірно героїчні, людяні українські солдати і офіцери, бійці добровольчих батальйонів, батальйонів територіальної оборони, жадали підтримки військовою технікою, живою силою. Це привело до  «Іловайського котла», що став найбільшою поразкою  української армії в ході війни на Сході. Війни, яка, як відомо, нікого ще не зробила  краще, натомість, серед крові,  вогню та заліза люди залишаються людьми. » 

До цієї події Новокаховська юнацька бібліотека підготувала  книжкову полицю «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні», виставивши нові видання: Фотоальбоми, романи  про війну, якої не мало бути, і про Героїв, які хотіли жити, але вмирали, щоб жили ми.  Памятаємо, вшановуємо…

Провідний бібліотекар   Марія Федотова.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар