понеділок, 10 грудня 2018 р.

"Ми прагнемо миру" - зустріч - подяка.

Збройні сили України —слава, гордість, міць країни!
Захищають мир, свободу, служать рідному народу!

В День Збройних сил України  відбулася зустріч-подяка  в Новокаховській юнацькій бібліотеці.  В читальному залі зібралися творча молодь за чашкою кави, чаю (за бажанням) з літературно - музичного клубу «Натхнення». Провідний бібліотекар Марія Федотова підготувала книжкову полицю  «Ми прагнемо миру» з  книжок сучасної історії ,що надійшли до бібліотеки за державною програмою «Українська книга». Розповіла про свято Збройних сил України, продемонструвала ролики з Інтернету про  людей чесних, мужніх,  сильних  та відважних  – що склали присягу в рядах Збройних сил України і  готові стати на захист своєї батьківщини. 
Молодь захоплено слухала  студента НВПУ, майбутнього майстра будівельника  Івана  Середу - військовослужбовця, танкіста, який брав участь в АТО під Донецьким аеропортом, має поранення. До війни Іван закінчив Херсонське музичне училище, духове відділення, майстерно володіє флейтою - здивував нас  виконанням «Гімну України» , творів світової класики.  Поетеса Світлана Григоренко  читала  патріотичну авторську поезію.  
Молодші члени клубу розповіли про свої  вподобання – Михайло Міщенко, студент НКПТ, майбутній ремонтник комп’ютерної апаратури,  захоплюється малюванням, моделюванням, скейтбордінгом. Михайло зі своїми товаришами мріє про скейтпарк у нашому місті, вдало знімає кліпи про свої захоплення і демонструє друзям. Інші учасники зустрічі – подяки, майбутні військовослужбовці поділилися своїми спортивними досягненнями та мріями. 
 Цікаве спілкування, тепла, дружня атмосфера  в бібліотеці затримала молодь до самого вечора. На прощання побажали всім миру і спокою на всій українській землі.
Провідний бібліотекар Марія Федотова.

Немає коментарів:

Дописати коментар