вівторок, 28 лютого 2017 р.

Нова Каховка: з минулого в майбутнє.

    Історичний хронограф під такою назвою проходив сьогодні в Юнацькій бібліотеці. Присутні на заході учні Новокаховського ВПУ №16 почули про основіні етапи розвитку Нової Каховки, яка саме цього дня відзначає свою 65 річницю з дня заснування. 
    Завдяки електронній презентації молодь змогла наочно побачити яким було наше місто під час забудови, розвитку і яким воно стало зараз. Звичайно ж, не оминули увагою ми і видатних людей нашого міста, які своєю працею, талантом та досягненнями у різних сферах життя звеличували рідний край.
    
    Наочно побачити як змінюється місто з плином часу наші гості могли на оформленій до ювілею фото-виставці "Нова Каховка: миттєвості життя". 
    Цікавим для юнацтва стало знайомство з фотографом Олександром Шайко, що представив свої роботи, присвячені Новій Каховці, її чарівним куточкам. Молодь була у захваті від вміння фотохудожника зловити незвичану мить, коли знайомі місця виглядають просто магічними. На згадку про відвідування Олександр подарував бібліотеці одну зі своїх фотокартин.  
    
     
    
    

Немає коментарів:

Дописати коментар