середу, 20 вересня 2017 р.

Екскурсія.

   
  Екскурсія в   юнацьку бібліотеку здійснилася, завдяки бажанню студентів першокурсників, майбутніх будівельників та перукарів з Новокаховського ВПУ (дир. М.М.Зальвовський). В читальному залі бібліотеки на молодь очікувала книжкова виставка «Місто-красень Нова Каховка»,  заповнена  історичною, економічною, художньою краєзнавчою літературою та поезією, книжкова полиця з творами  лауреатів літературної премії ім. Анатолія Бахути. 
    Бібліотекар розповіла про саму бібліотеку, популяризуючи її ,  книги, періодичні видання, які надходять до бібліотеки, назвала прізвища меценатів - місцевих підприємців, що виділили кошти для передплати видань саме для молоді міста. Залучаючи комп’ютерні технології, молоді продемонстровано фотоісторію будівництва Каховської ГЕС, міста Нова Каховка, картини художника Альбіна Гавдзинського, засадження паркової зони Степаном Фалдзинським, забудову вулиць, та нового мікрорайону Сокіл. Особливо схвилювали молодь чорно-білі фото та кольорові, в порівняннях. 
    Мета, яку ставили бібліотекарі  –  залучення нових читачів до бібліотеки, заохочення кращих читачів молодіжної категорії - досягнена, бо безсмертя книги - в її читачах. Тож До нових зустрічей у бібліотеці! Дякуємо всім учасникам цього творчого заходу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар